Получено разрешение за строеж

На 05 ноември тази годинa  „CHANTRER Residence’’ получи в очаквания срок разрешение за строеж от община Бургас.Жилищният комплекс с подземни гаражи в ж.к.“Братя Миладинови“  е съгласуван и одобрен по инвестиционния проект, изряден с изисканата документация.

Разрешението за строеж  е документ, който е задължителен за законосъобразното изпълнение на всяко строителство.Сградата ще бъде от смесен тип. Със своите 18 етажа, CHANTRER Residence е проектирана така, че да предложи на обитателите си високо ниво на комфорт чрез функционални разпределения и прилагане на висококачествени материали в строителното изпълнение.

С РЗП от 48 260 м² в сградата се предвиждат общо 231 жилищни площи,  две нива с търговска цел и в сферата на услугите – магазини, фитнес център и СПА с басейн, както и офисен етаж с просторни конферентни зали и множество други удобства. CHANTRER Residence ще разполага с 4 подземни паркинг нива с общ капацитет от 387 места, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият сутеренен етаж ще бъде на тяхно разположение.

Озеленената площ, създава усещането за близост до природата.

Ние се размечтахме, а вие?