Покупка на имот в няколко стъпки

Избор на имот

В  CHANTRER RESIDECE може да разчитате на богат избор на разнообразни по големина и тип апартаменти с квадратури от 41 до 227 кв.м. За да сте сигурни, че сте се спрели на правилния имот, Ви каним на първо място да се запознаете с нашите предложения на chantrer.com. Там ще откриете информация за номера и типа на апартаментите, квадратурите, разположението и етажите, както и секциите в които се намират.

За етапа на строителство можете да получите информация в секция „Новини“, в която ще публикуваме интересни новости, истории и видеа за CHANTRER RESIDECE. В случай, че сте се спрели на конкретни жилища и смятате, че те отговарят на Вашите търсения и нужди, можете да се свържете с екипа на Офис продажби, или да посетите нашият офис, намиращ се непосредствено до строящата се сграда CHANTRER RESIDECE на бул.Демокрация межу ОУ“Васил Априлов“ и бл.117 /Народен юмрук/.

Резервация

Втората стъпка в процеса на покупката на апартамент е да резервирате избрания от Вас имот. С резервацията Вие получавате гаранция, че именно този апартамент ще бъде запазен само за Вас за определен период от време. За да направите резервацията трябва да се свържете с нашите брокер продажби на телефони: 0888 876 747  или 0886 555 766, да си уговорите среща и да подпишете споразумение за резервация на недвижим имот. Така апартаментът, който сте избрали, няма да бъде предлаган на други клиенти. След индивидуално уговорен период трябва да подпишем предварителния договор за покупко-продажба и Вие да заплатите първата вноска по него.

Сключване на предварителния договор

След като заплатите резервационния депозит от Офис продажби ще изготвят и ще Ви запознаят с предварителния договор за покупко-продажба на имота.

Преди да подпишете този договор, Ви препоръчваме да направите необходимите проверки, за да сте уверени в покупката си във всяко едно отношение. За да осъществите проучването, бихте могли да наемете адвокат или пък да направите проверките самостоятелно. Каквото и решение да вземете, ще Ви е от полза да имате представа за юридическите аспекти на закупуването на недвижим имот.

При молба от Ваша страна, наш консултант по продажбите може да предостави цялата нужна документация, отнасяща се до собствеността върху продавания имот, актуалното състояние на дружеството-продавач и др.

За определената дата за сключване на Предварителния договор, е необходимо да предвидите възможността за плащане и на първата вноска от продажната цена в предварително уговорения размер.

За Ваше удобство ние предлага различни схеми на плащане, обвързани с етапите на строителството, а също така се стреми към максимална гъвкавост съобразно индивидуалните възможности на всеки един клиент. С нашите консултанти по продажби можете да договорите разсрочено.

В случай, че разчитате на финансиране от банка (закупуване на жилището с ипотечен кредит) нашите консултанти ще Ви съдействат за получаване на детайлна информация относно възможностите за ипотечен кредит, актуалните условия на банките, биха могли и да Ви насочат към служител в избраната от Вас банка.

С подписването на предварителния договор за покупко-продажба, както и при внасянето на първата вноска, преведена по нашата банкова сметка, апартаментът официално ще се счита за „Продаден”.