4 неща, които трябва да купите, след като се преместите в нов дом

Вече сте купили дома на мечтите и сте готови да се нанесете в него. Това е вашето първо жилище и вече трябва да започнете да мислите за задължителните неща, за да го обзаведете. Наред с мебелите и уредите обаче има 4 важни неща, които е хубаво да вземете, за да добие вашето ново жилище завършен вид.

Книги и аксесоари 

Празните рафтове стоят много скучно и тъжно. Затова аранжирайте с любимите си книги, снимки или колекция аксесоари, съветват експертите.

Осветителни тела

На никого не му е приятно да влезе в стаята и да види висяща крушка, която осветява пространството. Затова помислете за осветително тяло, което да закачите и което ще добави уют в стаята. Съобразете с височина на помещението, за да не стане така, че минавайки под лампата, да удряте главата си.

Създайте своята „цветна история“

Всяка къща има своя „цветна история“. Това е цветът, който избирате за отделните помещения. Не е задължително това да бъде цветът на стените. Може да е на възглавниците, аксесоарите, дори и рамките на картините, произведения на изкуството.

Растения

Те ще внесат много свежест и живот, дори и да сте купили все още всички мебели. Внимавайте обаче с големите растения като фикус или палма, които могат да обземат стаята. Ако е необходимо, посъветвайте се с флорист, който може да ви покаже най-подходящите за съответното помещение видове.

Източник: интернет