С отличното си местоположение на бул. „Демокрация“, проектът разполага едновременно с лесен достъп до изходните връзки на града и широк панорамен изглед към Бургаския залив.
В резиденцията се предвиждат разнообразни по големина и тип апартаменти с квадратури от 41 до 227 кв.м. Всички  жилища се предават завършени „на тапа“ с възможност за поръчка на дизайнерско обзавеждане, положени ел. и ВиК инсталации, както и входни врати.
При проектирането сме се водили от желанието да създадем висок стандарт на обитаване с луксозно завършени общи части с подови настилки – гранит гранитогрес,  мазилки и латекс, стъклени парапети
Сградата е от смесен тип. Със своите 18 етажа, CHANTRER Residence е проектирана така, че да предложи на обитателите си високо ниво на комфорт, чрез функционални разпределения и прилагане на висококачествени материали в строителното изпълнение.
С разгъната застроена площ от 48 260 м² в сградата се предвиждат общо 231 жилищни единици.  На подземен етаж минус едно е обособена търговска площ от 2 392 кв.м., с бърз и лесен достъп от бул. „Демокрация“. В допълнение на междинен етаж са предвидени офиси и сервизни помещения. На партерен етаж са ситуирани три различни по големина магазина. На първи етаж над партер са разположени търговски и площи с различни квадратури. CHANTRER Residence разполага с 3 подземни паркинг нива с гаражи за живущите, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият от петте сутеренни етажа, ще бъде на тяхно разположение.

Резиденцията е разположена на метри от морската градина и централния плаж и същевременно от центъра на града.  360° панорамни гледки към град и море.
Издигната на 60 метра над шума на града, резиденцията с привилегированата си локация ползва перфектна градска инфраструктура и дава усещането за живот.
Задължителната комбинация от първокласен квартал, безкомпромисна инфраструктура, добра заобикаляща среда, морски въздух и връзка с природата, сигурност, възможност за отдих и организация на свободното време, бърз достъп до централната градска част, Бургаски свободен университет, училища и магазини – определя високия стандарт на обитаване, което прави имота привлекателен и с по-добра перспектива. Трудно може да се намери по-добро място за инвестиция в Бургас!
CHANTRER Residence е създадена за ценители на красивата панорама, откриваща очарованието на града и морето. Все по-предпочитани, сградите от смесен тип съчетават в себе си не само удобството всичко да е в близост до дома, но и спокойствие от сигурността. Функционалните и просторни планировки на жилищата, прекрасната гледка откриваща се от четирите изложения на сградата и централното и местоположение я правят предпочитана, както за живеене, така и за инвестиция.
Дизайнът ще съчетава в себе си комфорта, уюта и динамиката на най-добрия морски град за живеене в България. Търсеният стил е модерен с чисти, обемни форми, характеризиращи композиция от елегантно градско звучене. Луксозно завършени общи части с висококачествени материали и озеленяване.
Затворените комплекси не винаги са проекти със скъпо струващи жилища. В последните години интересът към високия клас имоти в сградите от смесен тип има позитивен тренд на растеж. Цените се диктуват преди всичко от локацията на имота, стойността на допълнителните услуги, качеството на вложените материали и изграждането им.

Ако и Вие сте съгласни, че локацията и прекрасните панорамни гледки определят непреходната стойност на един имот, то Chantrer Residence е Вашето място!

Преимущества на сградата

За домашният уют За вашето удобство За вашите автомобили

За да бъде избегнат шума максимално, терасите ще бъдат остъклени с френски прозорци, които осигуряват достатъчно навлизаща светлина в помещенията и същевременно давайки панорамен изглед.

Централен вход с  луксозно изпълнени общи части.

Достъп до подземните паркоместа посредством асансьор.

Централизирана сателитна система с опция за самостоятелно включване към всеки един оператор, без необходимост от сателитни чинии.

В дневните и спалните ще бъде монтиран тръбен път за климатици. Всички външни тела имат предварително определени места.

Резиденцията разполага с 3 сутеренни нива с гаражи и един сутеренен етаж с паркоместа за търговските площи.

notifications_none
Идея

CHANTRER Residence – една различна жилищна сграда със собствен характер.

Елегантно издържан обект, максимално комфортни условия за живот. Домът трябва да осигури необходимото лично пространство, където човек да чувства сигурност и спокойствие.

thumb_up_alt
Функция

Пространството има своето предназначение със съответната функция.

Апартаментите са с правилни  форми, осигуряващи по-голяма практичност на помещенията, гъвкавост при избора и подредбата на мебели. Прекрасни гледки откриващи се от френските прозорци.

location_on
Локация

CHANTRER Residence е разположена в центръра на Бургас, на бул. „Демокрация“.

CHANTRER Residence е разположена в централната част на Бургас, на бул. „Демокрация“, осигуряващ бърз достъп чрез бул. „Сан Стефано“ до центъра на града, летище Бургас, Созопол и Несебър.

location_city
Сградата

Входът към жилищната част на сградата е разположен на северозапад.

През централния вход се стига до площадка с асансьори. Общата визия на сградата ще бъде допълнена с озеленяване на прилежащата територия и красиви панорамни покривни градини.

Степен на завършеност

Стени Под ВиК ЕЛ Климатизация Врати и прозорци

Стените в жилищните площи – зидария, замазка. Санитарните възли ще се издават на замазка – готови за полагане на стенно покритие.

Жилищни площи – циментова замазка; Санитарни възли – циментова замазка;

Водопроводната инсталация ще бъде изпълнена с полипропиленови тръби. Измерването на използваната вода ще се осъществява чрез индивидуални апартаментни водомери. Вик изводите ще бъдат на  предварително определените места.

Електрическата система ще бъде изградена напълно с изведени изводи за контакти, розетки, осветителни тела. Предвиждат се индивидуални електромери, които ще измерват изразходваната енергия за всеки един апартамент.

Дневните и спалните ще се издават със заложен тръбен път за бъдещ монтаж на климатици.

Монтирана входна врата и дограма. Терасите ще бъдат естетично приобщени към жилищната площ на апартамента, чрез остъкляване.

Архитектурен проект

Chantrer Residence
 • Конструкция

  Монолитна стоманенобетонна носеща конструкция.

 • Външни и преградни стени

  25 см външни зидове, 12см вътрешни зидове.

 • Фасада

  Триплекс  – модерна стъклена сградна облицовка, защитаваща човека от неблагоприятните фактори на външната среда и едновременно с това обезпечаваща неговата максимална връзка с околния свят.

 • Дограма

  Профили, които изолират и най-малкият шум, идващ отвън.

 • Входни врати

  Блиндирани , високо ниво на сигурност.

 • ВиК инсталация

  Полипропиленови тръби и водомерен възел.

 • Ел. Инсталация

  Двойно тарифен електромер за апартамента, в общо ел. табло, индивидуално апартаментно ел. табло със съответни токови кръгове, изводите на ел. мрежата за ключове и контакти в кутии в мазилката, ел. таблата са монтирани и обезопасени; ел. инсталацията – напълно изпълнена по проект, с монтирани ключове и контакти;

 • Слаботокови инсталации

  Домофонна инсталация с домофон, интернет и телевизионно окабеляване

 • Асансьор

  Пътнически

 • Общи части

  Настилки – гранит/гранитогрес; стъклени парапети – триплекс ; стени и тавани – латекс и мазилки.

 • Вертикална планировка

  Изцяло изградена съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство;

231

Жилищни обекта

48260

м2 разгъната застроена площ

140

апартамента с една спалня от 74 м2 до 96 м2

14

апартамента с три спални от 141 м2 до 227 м2

52

едностайни апартамента от 41 м2 до 75 м2

24

апартамента с две спални от 104 м2 до 155 м2

4165

м2 площ на парцела

гаражи

18

етажа

5

сутеренни етажа

С удоволствие ви представяме най-новият ни проект CHANTRER Residence. CHANTRER Residence е модерна жилищна сграда в градска среда, разположена в един от най-перспективните централни райони – бул. „Демокрация“, в непосредствена близост до Центъра и Морската градина на град Бургас.

Бургас

Градът до който всеки, докоснал се, ще пожелае да се завърне.

Oтново тук – сред морския бриз, чайките и безкрайната морска шир. Една от най-дългите плажни ивици с фин златист пясък, плавно морско дъно, спокойна и чиста вода, леки и приятни бризове. Морска градина, която не е просто парк край морето, тя е сърцето на града, муза и вдъхновение на поколения артисти, поети, музиканти, сцена на хиляди любовни истории…

Освен спокойствие, множеството кътове за отдих, игрища за волейбол, футбол, плажен тенис и многобройните приятни заведения, градът ще ви предложи и разнообразни забавления, които правят Бургас предпочитано място за туризъм..